Baktēriju kultūras jogurtam

SIMBOLS: 411240
EAN: 5908277717766

5,00 €

Pievienot grozam

5,00 EUR/gab.

SIMBOLS: 411240
EAN: 5908277717766


APRAKSTS

Mājas jogurts rokas stiepiena attālumā -ideāli piemeklētas pienskābās fermentācijas baktēriju kultūras ļaus Jums ātri pagatavot gardu, mājās gatavotu jogurtu! Baktērijas var izmantot arī krējuma paskābināšanai, kā arī jogurta sieriņu un applaucētu recināto sieriņu ražošanai.Augsta kvalitāte -pateico... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

  • Mājas jogurts rokas stiepiena attālumā - ideāli piemeklētas pienskābās fermentācijas baktēriju kultūras ļaus Jums ātri pagatavot gardu, mājās gatavotu jogurtu! Baktērijas var izmantot arī krējuma paskābināšanai, kā arī jogurta sieriņu un applaucētu recināto sieriņu ražošanai.
  • Augsta kvalitāte - pateicoties liofilizācijai – īpašai žāvēšanas metodei, kas ir viena no pilnīgākajām pārtikas konservēšanas metodēm –, šīs kultūras ilgstoši saglabā visu savu potenciālu.
  • Līdz 25 L piena - viena jogurta baktēriju kultūru paciņa ar masu apm. 3,0 g ļaus Jums pagatavot lielisku bāzi veselīgam, arī bezglutēna uzturam no veseliem 25 L piena!
  • Ne tikai jogurta gatavotājam - ja Jums vēl nav jogurta gatavotāja, veiksmīgi varat pārliet pienu ar baktērijām traukā, piemēram, termosā vai burkā ar vāciņu, un atstāt siltā vietā. Redziet, cik tas ir vienkārši!
  • Vienkāršs sastāvs - ārkārtīgi vienkāršs un skaidrs sastāvs nozīmē, ka, izvēloties mūsu baktērijas, Jums ir ietekme uz produkta kaloriju daudzumu un Jūs sev garantējat veselīgus produktus bez grama ķīmijas un veselībai kaitīgām vielām! Sastāvdaļas: Streptococcus thermophilus, laktoze.



Vēlaties baudīt veselīgu jogurtu bez saldinātājiem un ķīmiskām piedevām? Sagatavojiet gardu mājās gatavotu jogurtu savā virtuvē! Jums palīdzēs ideāli piemeklētas pienskābās fermentācijas baktēriju kultūras, kas nodrošina ātru un vieglu jogurta pagatavošanu, kā arī krējuma paskābināšanu! Ar tām bez grūtībām pagatavosiet biezāku jogurtu, kas var kalpot par bāzi pašgatavotam jogurta sieriņam. Tā kā šīs baktērijas ir termofīlas (t. i., izturīgas pret augstāku temperatūru), ar tām varēsiet pagatavot arī applaucētus recinātos sieriņus! Pateicoties liofilizācijai – īpašai žāvēšanas metodei, kas ir viena no pilnīgākajām pārtikas konservēšanas metodēm –, šīs kultūras ilgstoši saglabā visu savu potenciālu. Viena baktēriju kultūru paciņa ļaus Jums pagatavot jogurtu no veseliem 25 L piena! To lietošana ir ļoti vienkārša, un tās var izmantot gan ar jogurta gatavotāju, gan bez tā!

Lietošanas veids:

Izmantojot svaigu pienu “no govs”, ieteicams veikt pasterizāciju apmēram 65°C temperatūrā 30 minūtes. 3 L mazpasterizēta vai svaiga piena uzkarsējiet līdz 43–44°C. Nelielu daudzumu piena ielejiet glāzītē un izšķīdiniet tajā apm. 0,3 g jogurta baktēriju. Šo devu ielejiet siltajā pienā un visu rūpīgi samaisiet. Pagaidiet apm. 20 minūtes, uzturot temperatūru 43–44°C (lai notiktu sākotnējā baktēriju aktivācija). Tīrus, izkarsētus trauciņus piepildiet ar ar baktērijām inokulētu pienu līdz 3/4 tilpuma un cieši aizveriet. Atstājiet siltā vietā, piemēram, pie radiatora, uz padsmit stundām (vislabāk uz nakti). Ja izmantojat jogurta gatavotāju, ar baktērijām inokulēto pienu ielejiet ierīces traukā, iestatiet temperatūru 45°C un atstājiet uz 6–8 stundām, lai jogurts nogatavotos. Ja pēc šī laika jogurts joprojām ir pārāk šķidrs, pagariniet nogatavināšanas laiku. Jo ilgāks nogatavināšanas laiks, jo intensīvāka jogurta garša. Pēc nogatavināšanas procesa beigām jogurtu ievietojiet ledusskapī un glabājiet līdz lietošanai – ne ilgāk kā 3–5 dienas. Optimālais pH jogurta baktēriju kultūru pareizai attīstībai ir robežās 6–7. Piedevas, piemēram, riekstus, musli vai augļus, pievienojiet gatavam jogurtam tieši pirms lietošanas.


Sastāvdaļas: Streptococcus thermophilus, laktoze


Derīguma termiņa periods ietver iespēju produkta transportēšanai temperatūrā zem 30°C līdz 7 dienām.


Neto masa: apm. 3,0 g

Baktēriju kultūru masa var atšķirties atkarībā no to aktivitātes.

Iepakojuma izmēri:

  • garums 12,5 cm 
  • platums apm. 0,3 cm
  • augstums 18,6 cm
Masa
3.0 g

Przeznaczenie
jogurtam

Wydajność
25 l piena

Aktywność
1 U

Baktēriju kultūras jogurtam

Baktēriju kultūras jogurtam ['paliec mājās', ' jogurta kultūras', ' baktēriju kultūras jogurtam', ' kā pagatavot jogurtu', ' bezglutēna diēta', ' baktērijas', ' starterkultūras']
iemīļotie

5,00 €

5,00 EUR/gab.

Pievienot grozam