Produkts tikai vācu un angļu valodā.
Vai sapņo par mājās gatavotu gardu desu pagatavošanu? Iecienīto plāno desu — apvārītu, kūpinātu, grilētu, kaltētu vai nogatavinātu — pagatavošana vairs nesagādās nekādas problēmas! Dabīgās cūku zarnas ir piemērotas lietošanai uzturā, tādēļ, tās izvēloties, vari tajās pagatavot savas iecienītās desas bez liekām konservējošām vielām vai ķīmiskām piedevām.
Zarnas ir hermētiski iepakotas, klātesot vienīgam konservantam — sālim!
Dabīgās cūku zarnas lieliski derēs jebkura veida plānām desām un gaļas izstrādājumiem, piemēram: kadiķu desa, parastā desa, baltā desa, desa „Śląska”, „Grilli” no Somijas, „Bratwurst” no Vācijas, „Boudin blanc” un „Saucisse Montbéliard” no Francijas u. c.
Iepakojumā ir 15 m zarnu (posmos). Vidēji uz 1 kg gaļas farša nepieciešami apm. 1,6 m zarnas (atkarīgs no kalibrācijas un gatavojamās desas veida, t. sk. gaļas gabaliņu lieluma un farša konsistences). Zarnu garumu jānosaka pēc iepriekšējas mērcēšanas ūdenī. Tas ir vienīgais objektīvais mērīšanas veids. Visuzticamākais rezultāts netiek iegūts, zarnas vienkārši izstiepjot un pieliekot pie mērlentes.
Lietošanas veids:
Pirms lietošanas zarnas aptuveni 3 h mērcē ūdenī ar apm. 30°C temperatūru, pēc tam to iekšpusi izskalo ar remdenu ūdeni.
Uzglabāšana:
Pirms atvēršanas – var uzglabāt istabas temperatūrā, sausā, nesaulainā vietā. Visieteicamāk uzglabāt ledusskapī, kas pagarina derīguma termiņu.
Pēc atvēršanas – ieteicamā uzglabāšanas temperatūra 4 - 14°C. Pēc atvēršanas vislabāk uzglabāt sālītā veidā ledusskapī. Neizmantotās zarnas varat bez problēmām sasaldēt un izmantot nākamajām izstrādēm. Pēc atkausēšanas produktu nedrīkst atkārtoti sasaldēt!
Sastāvs: cūku zarnas, konservants: sāls
Uzmanību!
Ziemas un vasaras sezonā ekstremālu temperatūru laikā produkts pieejams tikai ar pašizņemšanu.