Mājas kūpinātava katlā ir pirmais šāda veida inovatīvais aprīkojums Polijā, ar kuru savus iecienītos gaļas, zivju un siera izstrādājumus sagatavosiet jebkuros apstākļos – turpmāk arī mājās!
Vai līdz šim kūpināšana Tev asociējās ar nodarbi ārpus mājas? Tev nav dārza, bet tomēr vēlies pagatavot kūpinātus ēdienus? Iepazīsti mūsu mājas kūpinātavu katlā. Pateicoties tās īpaši hermētiskajai uzbūvei un šļūtenei, kas ļauj novadīt kūpināšanas laikā radušos dūmus, Tu pagatavosi savus iemīļotos gaļas, siera un zivju ēdienus uz parastas plīts! Tev nav jābaidās, ka raksturīgā kūpināšanas smarža piepildīs Tavu virtuvi. Pietiek pievienot ierīces šļūteni tvaika nosūcējam vai izlaist to pa logu, lai dūmi tiktu novadīti ārā un Tavi ēdieni iegūtu brīnišķīgu kūpinājuma aromātu!
Ierīces hermētiskumu garantē vāka formai īpaši pielāgota blīve.
Kūpinātava izgatavota no nerūsējošā tērauda, kas paredzēts saskarei ar pārtiku.
Kūpinātavas iekšējie elementi ir viegli demontējami, tādēļ to tīrīšana ir īpaši vienkārša.
Divi režģi, ar kuriem aprīkota ierīce, ļaus Tev vienlaikus kūpināt gaļu, zivis un sieru. Režģis ir aprīkots ar āķiem, kas ļauj piekārt tīklus ar gaļu – līdz apmēram 1,3 kg gaļas uz vienu stiprinājumu – lai kūpinātu to piekārtā stāvoklī.
Pateicoties speciālajai notekpaplātei, kas savāc notekošos taukus, pagatavotajiem ēdieniem nebūs rūgtas piegaršas.
Precīzs termometrs, kas ievietots vākā, atvieglos temperatūras kontroli ēdiena pagatavošanas laikā.
Izstrādājums paredzēts lietošanai tikai uz gāzes plītīm.
Komplektā ietilpst:
Lietošanas veids:
Noņem vāku (6). Skaidas izbārsti uz paplātes (2), pēc tam novieto to katla (1) apakšā. Uz paplātes ar skaidām novieto režģi gaļas kūpināšanai (3), režģa iekšpusē novieto notekpaplāti (4) un režģi zivju kūpināšanai (5). Visu aizver ar vāku un tajā ievieto termometru (7) un ventilācijas uzgali (8). Uz ventilācijas uzgaļa uzmauc šļūteni (9).
Receptes kūpinājumiem, marinādēm un sālījumiem zivīm un gaļai atradīsi mūsu vietnē: www.browin.pl/przepisnik
Kūpinātavas tilpums: 18 L
Maksimālais ielādes svars: 5 kg gaļas
Uzmanību!
Kūpināšanu sāc ar maksimālo skaidiņu daudzumu apm. 60–80 g, lai izvairītos no ēdiena paskābināšanās.
Izmēri:
nerūsējošā tērauda katls:
vāks:
komplekts:
bļoda:
režģis: