Maisījums Baltajai desai ir rūpīgi atlasīta garšaugu un garšvielu kompozīcija, radīta, domājot par tradicionālo poļu virtuvi. Tas piešķirs jūsu mājās gatavotajai desai raksturīgu aromātu un garšu. Tagad pieejams 350 g iepakojumā - ideāli piemērots mājas gaļas izstrādājumu cienītājiem.
Vai sapņojat par aromātisku, maigu un izcilā garšā mājās gatavotu desu? Tam ir risinājums! Ar mūsu garšaugu un garšvielu maisījumu jūs bez pūlēm pagatavosiet gardas un mutē kūstošas baltās desas ar izcilu garšaugu noti. Tikai īpaši atlasīti garšaugi un garšvielas, bez sāls un cukura.
Viens 350 g iepakojums pietiks līdz pat 70 kg desas pagatavošanai. Mūsu maisījuma tradicionālais aromāts vispirms ir pateicams majorānam, kas bagātina gaļas dabisko garšu. Ieprieciniet savus tuviniekus ar klasisko mājās gatavotas baltās desas garšu!
Lietošanas veids
Sastāvdaļas 4 kg baltās desas pagatavošanai:
Pagatavošana:
Gaļu sagriez gabalos, atdali liesās daļas no treknajām. Trekno gaļu samaļ caur 2–4 mm režģi, bet lieso caur 8–12 mm režģi. Liellopa gaļu samaļ atsevišķi caur smalku režģi un sajauc ar 100 ml auksta ūdens, līdz iegūst lipīgu konsistenci, kas sasies visu gaļas masu. Sajauc samaltās gaļas, pievieno sāli un garšaugu un garšvielu maisījumu, pēc tam iemīci masu kopā ar atlikušo auksto ūdeni. Visām sastāvdaļām ir jāapvienojas ideāli, bet masai jābūt viendabīgai un lipīgai. Izmantojot desa pildītāju piepildi zarnas ar gaļas masu. Šādi sagatavotu jēlo desu vāri 75–80°C ūdenī 20–25 minūtes.
Sastāvs: majorāns 57%, garšvielas 43% (melnie pipari 28%, muskatrieksts, ķiploks). Produkts var saturēt sēklas sezama, seleriju, sinepes, lipekli, sēra dioksīdu, zemesriekstus un soju.
Izmēģiniet arī mūsu desu gatavošanas kalkulatoru.
Uzmanību!
Neto masa: 350 g
Iepakojuma izmēri: