Tīkls sieru kūpināšanai, garums 3 m

SIMBOLS: 411402
EAN: 5908277706128

2,27 €

Pievienot grozam

0,76 EUR/m

SIMBOLS: 411402
EAN: 5908277706128


APRAKSTS

Neaizstājams virtuvē, tas noderēs Tev mājās gatavotu sieru pagatavošanā, kā arī dažādu veidu gaļas kūpināšanā, applaucēšanā, cepšanā, žāvēšanā un nogatavināšanā.Ar universālu pinumu - ideāli piemērots sierdarīšanai, kā arī: kūpināšanai, applaucēšanai, cepšanai, žāvēšanai un gaļas nogatavināšanai.Dro... vairāk >

SŪTĪŠANA: nākamajā darba dienā
uzzināt vairāk »
14 DIENAS, LAI ATGRIEZTU PRODUKTUS bez iemesla norādīšanas!
uzzināt vairāk »

Neaizstājams virtuvē, tas noderēs Tev mājās gatavotu sieru pagatavošanā, kā arī dažādu veidu gaļas kūpināšanā, applaucēšanā, cepšanā, žāvēšanā un nogatavināšanā.


  • Ar universālu pinumu - ideāli piemērots sierdarīšanai, kā arī: kūpināšanai, applaucēšanai, cepšanai, žāvēšanai un gaļas nogatavināšanai.
  • Drošs lietošanā - siera ražošanas laikā recējums neizkļūst ārā.
  • Ērts un praktisks - 3 m garš tīkls, ko var griezt atbilstoši vajadzībām.
  • Termiski izturīgs - cepšanai (temperatūrā līdz 220°C, līdz 120 min) un applaucēšanai (temperatūrā līdz 125°C, līdz 120 min).
  • Apstiprināta kvalitāte - ir PZH sertifikāts, izmantotais materiāls neietekmē izstrādājumu garšu un aromātu.


Tīkls ar universālu pinumu – neatņemams piederums mājās gatavota siera izgatavošanai. Lieliski noderēs ne tikai sierdarīšanā un produktu kūpināšanā, bet to var izmantot arī cepšanai (temperatūrā līdz 220°C, līdz 120 min) un applaucēšanai (temperatūrā līdz 125°C, līdz 120 min). Ļoti drošs lietošanā – gatavojot mājās sieru, vari būt drošs, ka recējums neizkļūs ārā. Tīkla ražošanā izmantotais materiāls neietekmē izstrādājumu garšu un aromātu.


Recepte mājās kūpinātam sieram


Sastāvdaļas 1 kg siera:

  • 10 L zema temperatūrā pasterizēta piena (līdz 74°C) vai svaiga piena
  • 11 pilienu mikrobioloģiskās spurekles sieram strong
  • 2 g kalcija hlorīda


Pagatavošana:

  1. Kalcija hlorīdu izšķīdini 50 ml remdena ūdens un pievieno pienam, kas uzsildīts līdz 38-40°C.
  2. Spurekli izšķīdini 50 ml remdena ūdens un atstāj uz stundu. Kad izveidojies stingrs recējums, sagriez to 1 cm kubiņos un atstāj uz 10-15 min. Iegūto siera masu ieliec veidnē, maigi nospiežot, lai notecinātu sūkalas.
  3. Katlā uzsildi ūdeni līdz 75°C, sadali siera masu tā, lai porcijas ietilptu plaukstā, un vairākkārt tās applaucē. Pēc katras applaucēšanas porcijas nospied, lai atbrīvotos no iespējami lielākā sūkalu daudzuma. Kad siera konsistence kļūst kā viendabīga plastiska masa, izveido klaipiņu un ieliec siera tīklā.
  4. Pagatavo sālījumu: uz katru 1 L ūdens pievieno 180 g sāls, tad ieliec tajā atdzesētu sieru uz 12 st. Pēc izņemšanas no sālījuma sieru viegli nosusini, bet pēc tam kūpini, vēlams aukstā dūmā – temperatūrā līdz 35-40°C, 2-3 st.
  5. Gatavs!


Dodies kulinārā piedzīvojumā ar Browin siera tīklu ...jo mājās gatavots ir labāks!

Uzmanību: tīkls pēc izstiepšanas sasniedz ražotāja norādīto izmēru.

Garums
300 cm

Platums
12 cm

Masa
18.0 g

Tīkls sieru kūpināšanai, garums 3 m

Tīkls sieru kūpināšanai, garums 3 m ['kūpināšanas tīkls', ' gaļas tīkls', ' kur nopirkt gaļas tīklu', ' mājas gatavojumi', ' siera kūpināšana', ' sieru kūpināšana']
iemīļotie

2,27 €

0,76 EUR/m

Pievienot grozam