Stikla šinkovars ir atjautīgs un ļoti izdevīgs tipiska šinkovara variants. Ar šo ierīci pagatavosiet gan mājas šķiņķi, veselīgu auksto gaļu sviestmaizēm, gan arī gaļas un bezgaļas sautējumus, pusdienu ēdienus, smēres vai pastētes. Mūsu stikla šinkovarā varat arī uzglabāt savu izstrādājumu ledusskapī.
Tu izlem, kādas dabiskas sastāvdaļas vēlies izmantot, lai pagatavotu savu ēdienu – piem., gardu auksto gaļu, peklētu vai nepeklētu. Gatavojot ēdienus šinkovarā, izmantojot termometru, vari nepārtraukti kontrolēt temperatūru trauka iekšienē, tādējādi nodrošinot ideāli sulīgu un nepārvārītu pildījumu. Vārīšana kā termiskās apstrādes veids ļauj saglabāt lielāko daļu uzturvielu – vērtīgos mikroelementus, kas parasti zūd tipiskas vārīšanas laikā.
Šinkovars ir arī IDEĀLA DĀVANA! Uzdāvini veselīgus risinājumus saviem tuvākajiem un draugiem!
Lietošanas veids:
Rūpīgi iepazīsties ar instrukcijā sniegtajiem ieteikumiem - tas ļaus pareizi lietot šinkovaru un pilnībā izbaudīt sasniegtos kulināros rezultātus.
Stikla šinkovarā var ievietot līdz 400–450 g pildījuma. Minimālais daudzums – apm. 200 g.
Pirms pirmās lietošanas šinkovaru nomazgā (trauku mazgājamajā mašīnā vai ar rokām siltā ūdenī, pēc tam rūpīgi noskalo) un nosusini.
Drošības noteikumi:
Ierīce ir paredzēta mājās gatavotu vārītu ēdienu pagatavošanai – to lietot neatbilstoši paredzētajam mērķim ir aizliegts. Produkts nav paredzēts komerciālai lietošanai. Vārīšanas procesā ievēro ugunsdrošības noteikumus, esi piesardzīgs un, saskaroties ar karstu ierīci, lieto aizsargcimdus.
Komplektā ietilpst:
Atsper e un spiedplāksne izgatavotas no nerūsējošā tērauda.
Izmēri:
Mājaslapā www.browin.pl atradīsi daudz pārbaudītu recepšu ēdieniem no šinkovara – gan gaļas, gan veģetāras un vegānas.
Instrukcijā šinkovaram esam iekļāvuši arī 2 īpašas receptes – vienu gaļas pildījumam, otru bezgaļas.
Ieskaties arī mūsu īpašajā ceļvedī „Šinkovars — kulināro iespēju meistars. Receptes mājās gatavotiem gaļas un bezgaļas ēdieniem”, autors Artura Nowickiego.