Stikla šķiņķa vārītājs ir atjautīga un ļoti izdevīga alternatīva tipiskam šķiņķa vārītājam. Ar šo ierīci pagatavosiet gan mājas šķiņķi, veselīgus gaļas izstrādājumus sviestmaizēm, gan arī gaļas un bezgaļas ēdienus, pusdienu ēdienus, smēres un pastētes. Mūsu stikla šķiņķa vārītājā savu izstrādājumu varat arī uzglabāt ledusskapī.
Tu izlem, kādas dabīgas sastāvdaļas vēlies izmantot, lai pagatavotu savu ēdienu - piem., gardu gaļas izstrādājumu, peklētu vai nepeklētu. Gatavojot ēdienus šķiņķa vārītājā, vari - izmantojot termometru - nepārtraukti kontrolēt temperatūru trauka iekšpusē, tā nodrošinot ideāli sulīgu un nepārvārītu pildījumu. Vārīšana ūdens peldē kā termiskās apstrādes metode ļauj saglabāt lielāko daļu uzturvielu un vērtīgo mikroelementu, ko parasti zaudē tipiskā vārīšanā.
Šķiņķa vārītājs ir arī IDEĀLA DĀVANA! Uzdāvini saviem tuvākajiem un draugiem veselīgus risinājumus!
Lietošanas veids:
Rūpīgi iepazīsties ar instrukcijā sniegtajiem ieteikumiem - tas ļaus pareizi izmantot šķiņķa vārītāju un pilnībā izbaudīt iegūtos kulināros rezultātus.
Stikla šķiņķa vārītājā var ievietot maksimums 400-450 g pildījuma. Minimālais daudzums ir apm. 200 g.
Pirms pirmās lietošanas šķiņķa vārītāju nomazgā (trauku mazgājamajā mašīnā vai ar rokām siltā ūdenī, pēc tam rūpīgi noskalo) un nosusini.
Drošības noteikumi:
Ierīce ir paredzēta mājās gatavotu ēdienu vārīšanai ūdens peldē - tās izmantošana neatbilstoši paredzētajam mērķim ir aizliegta. Produkts nav paredzēts komerciālai lietošanai. Vārīšanas procesā ievēro ugunsdrošības noteikumus, esi uzmanīgs un, saskaroties ar karstu ierīci, izmanto aizsargcimdus.
Komplektā ietilpst:
Atspere un spiedplāksne ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda.
Izmēri:
Vietnē www.browin.pl atradīsi daudz pārbaudītu receptes ēdieniem no šķiņķa vārītāja, gan gaļas, gan veģetārie, kā arī vegāniskie.
Instrukcijā šķiņķa vārītājam esam iekļāvuši arī 2 īpašas receptes - vienu gaļas pildījumam, otru bezgaļas.
Ieskaties arī mūsu īpašajā ceļvedī „Šķiņķa vārītājs - kulināro iespēju meistars. Receptes mājās gatavotiem gaļas un bezgaļas ēdieniem”, autora Artura Nowickiego.