1,66 €
1,33 €
Zemākā cena pēdējo 30 dienu laikā: 1,33 €
1,33 EUR/gab.
"Mans hobijs: MĀJAS VĪNA DARINĀŠANA" - grāmata angļu valodā
Vīns - līdzīgi kā mūzika, literatūra vai teātris - sniedz tās īpašās sajūtas un emocijas, kas vai nu uzkurina, vai nomierina maņas, rosina iztēli un veicina eksistenciālas pārdomas.
Vīns vieno paaudzes, atvieglo kontaktu veidošanu un sociālo attiecību padziļināšanu.
Pateicoties iespējai izmantot jaunas vīnogulāju šķirnes, kas pielāgotas sarežģītākiem audzēšanas apstākļiem, dažādos reģionos - arī tajos ar vēsāku klimatu - top brīnišķīgi, lieli vīna dārzi, kā arī mazāki, tikpat valdzinoši vīnadārziņi, kas ierīkoti māju dārzos. Brīnišķīgu ainavas elementu veido arī augļu dārzi, kuros saskaņā ar mūžīgo gadalaiku ritmu nogatavojas ar savu bagātību kārdinoši augļi - lielisks izejmateriāls vīniem un sidriem.
Šī rokasgrāmata veltīta amatieriem vīndariem, kas darbojas mikro mērogā. Ņemot vērā viņu vajadzības, tajā apskatīti svarīgākie vīndarības izejmateriāli, turpmākie vinifikācijas procesa posmi un principi, kā kopt vīnu tā nogatavināšanas laikā.
Izmantosim pievienotās receptes un radīsim interesantus, labus dzērienus, lai varētu baudīt unikālās sajūtas, ko sniedz vīna, sidra vai medus vīna degustēšana no pašu, mājas pagrabiņa.
dr. inž. EWA KWAPISZ - biotehnoloģe, vadītāja un bijusī augstskolas pasniedzēja, specializējas enzīmu un organisko skābju ražošanā, līdzdarbojusies vīna rauga un barotņu ražošanas tehnoloģiskās līnijas izveidē, entuziaste ar milzīgu pieredzi enoloģisko procesu pilnveidošanā.
Nav pārspīlējums apgalvot, ka vīns ir cēlākais stimulants pasaulē - tāds, kas kļuvis par neatņemamu mūsu dzīvesstila un plašākā nozīmē arī kultūras elementu. Tāpat kā mūzika, literatūra un teātris, tas sniedz tās īpašās pieredzes un emocijas, kas vai nu uzkurina vai nomierina maņas, rosina iztēli vai veicina eksistenciālas pārdomas.
Pateicoties iespējai izmantot jaunas vīnogulāju šķirnes, kas pielāgotas grūtākiem audzēšanas apstākļiem, dažādos reģionos, tostarp ar vēsāku klimatu, parādās skaisti, lieli vīna dārzi - kā arī mazāki, bet tikpat valdzinoši, kas ierīkoti cilvēku pagalmos. Ainavu brīnišķīgi papildina arī augļu dārzi, kuros, saskaņā ar mūžīgo gadalaiku ritmu, nogatavojas ar savu bagātību kārdinoši augļi, kas visi ir lielisks izejmateriāls vīniem un sidriem.
Šī rokasgrāmata ir veltīta amatieriem vīndariem, kuri darbojas ļoti nelielā mērogā. Ņemot vērā viņu vajadzības, tajā aplūkoti svarīgākie vīndarībai nepieciešamie materiāli, turpmākie vinifikācijas procesa posmi un principi vīna kopšanai tā nogatavināšanas laikā.
Izmantosim pievienotās receptes un radīsim labus un interesantus dzērienus, lai baudītu unikālās sajūtas, ko sniedz vīna, sidra vai medus vīna degustēšana no pašu pagraba.
EWA KWAPISZ, BEng, MSc - biotehnoloģe, vadītāja un bijusī augstskolas pasniedzēja, specializējas enzīmu un organisko skābju ražošanā, līdzdarbojusies vīna rauga un barotņu ražošanas tehnoloģiskās līnijas izveidē, entuziaste ar lielu pieredzi enoloģisko procesu pilnveidošanā.