Ja vēlaties atbrīvoties no nepatīkamām smakām fermentācijas laikā, mūsu fermentācijas smaku absorbētājs ir vienīgais produkts tirgū, kas piedāvās jums efektīvu risinājumu. Tas ir lielisks izgudrojums, ar kura palīdzību likvidēsiet smakas fermentācijas laikā un ne tikai. Noteikti izmēģiniet!
Šis inovatīvais produkts sastāv no speciāli konstruēta filtra ar vāciņu, kuru piepilda ar aktīvo kokosa ogli un uzstāda uz klusā gaisa slēdža. Smaku likvidēšana balstās uz dabisku sastāvdaļu — aktīvo ogli.
Kokosa ogle ir viens no labākajiem smaku absorbējošajiem materiāliem. Pateicoties porainajai struktūrai, ogle uzsūc un notur smakas, tāpēc smaku absorbētājs ir ļoti efektīvs.
Pēc aktīvās kokosa ogles krājuma izlietošanas pietiek iegādāties jaunu porciju un papildināt ar to filtru, kuru pēc tam uzstāda uz gaisa slēdža. Aktīvā kokosa ogle ir pieejama mūsu piedāvājumā.
Lietošanas veids:
Uzstādiet gaisa slēdzi hermētiski noslēgtā fermentācijas traukā vai balonā un piepildiet to ar ūdeni līdz attiecīgajam līmenim. Piepildiet filtru ar sausu aktīvo ogli līdz MAX atzīmei, uzstādiet filtru uz gaisa slēdža, uzlieciet vāciņu.
Piezīme: Atkarībā no ogles granulācijas neliels daudzums tās var nonākt gaisa slēdzī. Tas neietekmē fermentāciju.
Pirms nākamās filtra papildināšanas pārbaudiet tā caurlaidību; nepieciešamības gadījumā izskalojiet filtru un nosusiniet to pirms nākamās lietošanas.
Nepieciešamo smaku absorbētāju skaits un ogles nomaiņas biežums filtrā ir atkarīgs no raudzējuma tilpuma un fermentācijas laikā izdalīto gāzu intensitātes. Labākam efektam filtrus var uzstādīt vienu uz otra (maks. 2 gab.) uz viena gaisa slēdža vai izmantot atsevišķos gaisa slēžos (lietojuma ieteikums tabulā).

Komplektā:
- filtrs ar vāciņu
- klusais gaisa slēdzis (fermentācijas caurulīte)
- 200 g aktīvās kokosa ogles