Ozolkoka čipsi/pārslas - nelieli ozolkoka gabaliņi alkohola aromatizēšanai. Lētāka un vienkāršāka lietošanā alternatīva ozolkoka mucām.
Mājas alkoholu vari bagātināt ar cēlām ozolkoka, vaniļas un maltas kafijas niansēm. Pietiek vīnam, brendijam, medus dzērienam vai degvīnam pievienot ozolkoka pārslas/čipsus. To lietošana piešķirs gatavotajam dzērienam ilgstoši izturēta alkohola raksturu. Tādēļ tas ir lielisks dārgo ozolkoka mucu aizstājējs.
Bagātini savu dzērienu ar vēlamajām aromātu notīm, izmantojot ozolkoka pārslas. To garša un aromāts vienkāršā veidā padarīs gatavojamo alkoholu pievilcīgāku. Jau pēc dažām nedēļām baudi izcilu garšu.
Stipri apgrauzdētas ozolkoka pārslas piešķirs taviem dzērieniem skaistu tumši dzintara nokrāsu. Un tas viss vien dažu nedēļu laikā.
Mājas ozolkoka uzlējuma pagatavošana, izmantojot ozolkoka pārslas/čipsus, ir ļoti vienkārša. Un iegūtais rezultāts noteikti tevi pārsteigs.
Mūsu veikalā pārdotās ozolkoka pārslas alkoholu aromatizēšanai ir izgatavotas no augstākās kvalitātes franču ozola šķirnes.
Raksturojums:
Lietošanas veids:
Ozolkoka pārslas pievieno izvēlētajam dzērienam devā 1-3 g uz 1 L alkohola uz 6 nedēļām. Precīzu pārslu saskares laiku ar alkoholu ieteicams noteikt individuāli, pamatojoties uz degustāciju.
Kad dzērienā sasniegtais aromāta intensitātes līmenis šķiet atbilstošs, izņem no tā skaidiņas un baudi tā garšu.
Ozolkoka skaidiņas vari arī iepriekš apliet ar 70 % alkoholu, atstāt ekstrakcijai uz vairākām dienām, un pēc tam iegūto esenci dozēt izvēlētajam dzērienam pēc ieskatiem.
Neto masa: 20 g
Iepakojuma izmēri: