Atklāj mūsu šljivovicas garšas esenci, kas ļaus Tev vienkāršā veidā pagatavot dzērienu ar dziļu, plūmju aromātu un intensīvu garšu. Pateicoties dabīgo aromātu saturam, šī esence nodrošina bagātīgas garšas sajūtas. Sajūti vēstures un tradīciju garšu!
Novērtēsi produkta priekšrocības:
- Intensīva šljivovicas garša un aromāts - esence ļaus Tev radīt dzērienus ar izteiktu, plūmju raksturu, ideāli piemērotus tradicionālo dzērienu cienītājiem.
- Viegli un ātri pagatavot - pietiek sajaukt esenci ar stipru alkoholisko dzērienu un cukuru vēlamajā daudzumā, atstāt vismaz uz 24 stundām - un jau vari baudīt gatavu dzērienu.
- Ekonomiskums - 40 ml pudelīte pietiek pagatavošanai līdz pat 4 litriem dzēriena, kas ir ļoti izdevīgi arī izmaksu ziņā.
- Praktisks iepakojums - īpašie iedobumi pudelītē ļauj precīzi dozēt esences porcijas pa 10 ml, kas atvieglo mazāku dzēriena daudzumu pagatavošanu.
Lietošanas veids:
Ielej pudelītes saturu (40 ml) 4 litros stipra alkoholiskā dzēriena. Rūpīgi samaisi un atstāj vismaz uz 24 stundām, lai sastāvdaļas savienotos. Lai iegūtu labāko garšas un aromāta efektu, dzērienu ieteicams baudīt pēc aptuveni nedēļas.
Sagatavo savu dzērienu ar šljivovicas garšu un pārsteidz savus viesus ar izcilu aromātu un intensīvu garšu!
Vai zināji, ka? Šljivovicas vēsture Polijā aizsākas 17. gadsimtā, kad, iedvesmojoties no Balkānu palinkas, tika sākta šo augļaino, stipro dzērienu ražošana.
Izmanto mūsu esenci, lai pagatavotu lielisku plūmju uzlējumu:
Sastāvdaļas:
- 500 ml šljivovicas
- 500 g gatavu ‘Vengerka’ plūmju
- 200 g cukura
- 1 vaniļas pāksts (pēc izvēles)
- 1 kanēļa standziņa (pēc izvēles)
- 100 ml medus (pēc izvēles, maigākai garšai)
Pagatavošana:
- Plūmes nomazgā, nosusini un izņem kauliņus. Var nedaudz sadurstīt ar dakšiņu, lai tās labāk atdotu aromātu.
- Pārliec augļus lielā burkā.
- Pievieno vaniļas pāksti un kanēli, tad visu pārlej ar šljivovicu.
- Burku cieši aizver un novieto tumšā, vēsā vietā vismaz uz 6 nedēļām, ik pa laikam viegli sakratot.
- Pēc šī laika šķidrumu nolej (šajā posmā var izfiltrēt sauso uzlējumu), bet augļus pārkaisi ar cukuru. Kad tie izlaidīs sulu, nolej saldo uzlējumu un apvieno ar iepriekš nolieto alkoholu.
- Uzlējumu izfiltrē caur marli vai kafijas filtru. Ja vēlies, vari pievienot medu maigākai, samtainākai garšai.
- Pārlej pudelēs un atstāj vēl uz 2–3 mēnešiem, lai uzlējums nobriestu un iegūtu pilnu garšu.
Pasniegšana:
Uzlējumu vislabāk pasniegt atdzesētu, mazos glāzītēs, kā digestīvu pēc ēdienreizes.
Lai garšo! 🍷
Sastāvdaļas: glicerīns, ūdens, skābe (ābolskābe), aromatizētāji, dabīgais aromāts 1,8%.