Atklāj gardu, mājās kūpinātu zivju garšu. Sagatavo tās vienkārši kūpinātavā - izmantojot dubultos nerūsējošā tērauda āķus. To pārdomātā konstrukcija ar atbilstoši profilētiem dzelkņiem ļaus Tev ērti un droši izvietot veselas zivis kūpinātavas iekšpusē, kā arī vēlāk - uzglabājot virtuvē vai pieliekamajā. Komplektā esošie 5 āķi ļaus Tev izkūpināt zivis visai ģimenei vai draugiem! Lietošana ir ļoti vienkārša. Pietiek piestiprināt āķi abās zivs mugurkaula pusēs, un tā visā kūpināšanas procesā turēsies stingri un droši. Zivju kūpināšanas laikā āķi atpleš zivs pusītes, tāpēc tā tiek lieliski izkūpināta ne tikai no ārpuses, bet arī no iekšpuses! Augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds AISI 304, no kura izgatavoti āķi, nodrošina to ilgstošu lietojamību.
Āķi iepakoti pa 5 gab. blisterī.
Recepte forelei
Sastāvdaļas:
Ūdenim pievieno: sāli, cukuru, kaltētas dilles un piparus. Foreles rūpīgi nomazgā un ieliec sālījumā uz 10 stundām. Novieto ledusskapī vai citā vēsā vietā. Rudens–ziemas periodā šim nolūkam lieliski der balkons. Pēc šī laika zivis izņem. Pēc tam rūpīgi notīri tās no diļļu atlikumiem un labi nosusini (tas nodrošinās, ka zivis tiks izkūpinātas, nevis izvārītas). Sagatavotās foreles apber ar garšaugiem pēc garšas. Zivis uzkār uz āķiem un kūpini karsti temp. ap 50–60 °C apmēram 40 minūtes. Kūpināšanai iesakām izmantot dižskābarža un alkšņa koka skaidiņas.