Iepazīstiet rīku, kas padarīs Jūsu gatavošanu ērtāku un precīzāku - kompakts virtuves termometrs ar salokāmu zondi un infrasarkanā mērījuma iespēju.
Šis praktiskais un mūsdienīgais termometrs ir ideāls rīks ikvienam, kurš vēlas ātri un ērti mērīt savu ēdienu temperatūru - tas kļūs par neatņemamu Jūsu virtuves sastāvdaļu.
Ar ko izceļas mūsu termometrs?
Attīstiet savas kulinārās prasmes un iztēli ar funkcionālu infrasarkano virtuves termometru!
Šī mūsdienīgā ierīce atvieglos izcilu ēdienu gatavošanu, nodrošinot precīzu temperatūras mērīšanu un lietošanas ērtumu jebkurā virtuvē. Jūs ātri novērtēsiet mērīšanu divos veidos, izvēli starp Celsija un Fārenheita grādiem, precīzu tēmēšanu ar lāzera rādītāju, ātru un precīzu temperatūras nolasījumu, kā arī skaidri salasāmu LCD displeju.
Izturība un lietošanas ērtums ir būtiski jebkurā virtuvē! Tāpēc mūsu termometrā ir nodrošināta IPX5 ūdensizturība, kas nozīmē, ka to var droši noskalot zem vieglas tekoša ūdens strūklas. Apaļš atvērums korpusā atvieglos termometra iekāršanu uz pirksta vai novietošanu pie rokas.
TEHNISKIE DATI:
- Zondes mērīšanas diapazons: -50 ~ +300°C (-58~572°F)
- Infrasarkanā sensora mērīšanas diapazons: 0 ~ +500°C (32~932°F)
- Zondes mērījuma nolasīšanas ātrums: 3 sekundes (stabilos apstākļos)
- Infrasarkanā sensora mērījuma nolasīšanas ātrums: 1 sekunde (stabilos apstākļos)
- Zondes mērījuma precizitāte:
· -26 ~ -21°C (-15 ~ -6°F): +/-4°C (8°F)
· -20°C ~ -1°C (-4 ~ 30°F): +/-2°C (4°F)
· 0°~100°C (32~212°F): +/-1°C (2°F)
· 101~150°C (214~302°F): +/-2°C (4°F)
· 151~200°C (304~392°F): +/-4°C (8°F)
· 201~250°C (394~572°F): +/-5°C (10°F)
- Infrasarkanā sensora mērījuma precizitāte: +/-2°C (4°F)
- Displejs: LCD ar apgaismojumu
- Ūdensizturība: IPX5
- Lāzera rādītājs: iebūvēts
- Magnēts: iebūvēts
- Barošana: 1 AAA (LR03) baterija (nav iekļauta komplektā)
- Svars: 125 g
- Izmēri:
platums: 4 cm
garums 16 cm (salocīts) / 26 cm (ar iztaisnotu zondi)
biezums: 2,5 cm
zondes garums (lietojamais): 9,3 cm
Pasūtiet mūsu infrasarkano virtuves termometru jau tagad - rīkojieties profesionāli un atklājiet jaunas kulinārās iespējas!