Vai atceries par pareizu temperatūras kontroli cepšanas, kūpināšanas vai gatavošanas laikā? Mums ir pārbaudīts aprīkojums, kas atvieglos darbu virtuvē, gatavojot gardu, mājās gatavotu ēdienu.
Izturīgs, kvalitatīvi izgatavots gastronomiskais termometrs no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Ideāli piemērots Tavā cepeškrāsnī valdošās temperatūras, kā arī ēdienu temperatūras kontrolei cepšanas, kūpināšanas vai gatavošanas laikā.
Ierīce ir aprīkota ar dubultu temperatūras skalu: no +35 līdz +100°C un no +50 līdz +300°C (datus nolasīsi no vienas ciparnīcas). Precīzs, ar diviem temperatūras sensoriem - viens no tiem atrodas zondē, ko iedur ēdienā (apgabalā starp 1,3 cm un 5 cm no zondes sākuma), savukārt otrs atrodas pie ciparnīcas un mēra temperatūru ap ēdienu.
Uz termometra ciparnīcas papildus ir izvietota grafiska iedaļu skala, kas norāda ieteicamo gatavošanas temperatūru putnu gaļai, cūkgaļai, teļa gaļai, jēra gaļai un liellopa gaļai. Ierīcei ir arī liela, labi salasāma balta ciparnīca, kas atvieglos un paātrinās temperatūras kontroles veikšanu.
Vai temperatūras kontrole var kļūt bērnišķīgi vienkārša? Noteikti, jā. Lai veiktu pareizu temperatūras mērījumu, pietiek iedurt zondi gatavojamajā gaļā. Temperatūras sensors atrodas starp 1,3 cm un 5 cm no zondes sākuma, tāpēc ir svarīgi parūpēties, lai termometrs tiktu pareizi iedurts gatavojamajā ēdienā.
Izmanto mūsu 2 vienā kulināro termometru ar dubulto skalu un baudi gardus, mājās gatavotus izstrādājumus!