Vai zini, cik svarīga gala rezultātam ir pareiza temperatūras kontrole cepšanas, kūpināšanas vai vārīšanas procesā? Mums ir Tev paredzēta īpaša, pārbaudīta ierīce, kas atvieglos Tev darbu virtuvē, gatavojot gardu, mājās gatavotu ēdienu.
Izturīgs, kvalitatīvi izgatavots gastronomiskais termometrs no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda. Ideāli piemērots temperatūras kontrolei cepšanas, kūpināšanas vai ēdienu vārīšanas procesā. Ierīci raksturo plašs temperatūras diapazons – no 0 līdz 100°C. Precīzam mērījumam zondes galā ir īpašs temperatūras sensors, kas precīzi mēra gatavojamā ēdiena temperatūru. Uz ciparnīcas papildus ir grafiskā skala, kas norāda pareizu temperatūru mājputnu gaļai, cūkgaļai, teļa gaļai, jēra gaļai un liellopa gaļai. Ierīcei ir liela, labi salasāma balta ciparnīca.
Vai temperatūras kontrole var kļūt pavisam vienkārša? Noteikti, jā. Lai veiktu pareizu temperatūras mērījumu, pietiek iedurt zondi gatavojamajā gaļā. Temperatūras sensors atrodas starp 0,5 cm un 1 cm no zondes sākuma, tāpēc ir svarīgi, lai termometrs būtu pareizi iedurts gatavojamajā ēdienā.
UZMANĪBU:
Termometru nedrīkst atstāt cepeškrāsnī cepšanas laikā, tas paredzēts tikai vienreizējai temperatūras kontrolei cepšanas laikā.
Izmanto mūsu kulināro termometru un baudi gardus, mājās gatavotus izstrādājumus!