Cep, aplaucē vai vāri? Ja tā, tad noteikti zini, cik svarīga galarezultātam ir pareiza temperatūras kontrole! Mums ir rīks, kas atvieglos tavu darbu virtuvē, gatavojot gardus un aromātiskus mājās gatavotus našķus!
Augsta kvalitāte un izgatavošana no nerūsējošā tērauda, kā arī no augstām temperatūrām izturīga stikla nodrošina drošu termometra lietošanu cepšanas, kūpināšanas un vārīšanas laikā. Ierīcei ir temperatūras skala no 0° līdz 100°C. Lai mērījums būtu vēl precīzāks, termometra zondes iekšpusē ir izvietots temperatūras sensors — tas precīzi mēra gatavojamā ēdiena temperatūru. Ierīcei ir liela, viegli nolasāma ciparnīca ar baltu fonu. Papildu priekšrocība — zondes aizsarguzmava, kas nodrošina drošību gan lietošanas, gan termometra uzglabāšanas laikā.
Vai temperatūras kontrole var kļūt bērna spēle? Protams! Lai veiktu pareizu temperatūras mērījumu, pietiek iedurt termometra zondi gatavojamajā gaļā vai ievietot to šķidrumā. Termiskais sensors atrodas 0,5–1 cm attālumā no zondes sākuma, tāpēc svarīgi, lai termometrs tiktu iedurts pietiekami dziļi gatavojamajā ēdienā. Pietiek ar mirkli, lai nolasītu iegūto rezultātu.
Izmanto mūsu profesionālo kulinārijas termometru un izbaudi gardus, mājas darinājumus!
Tehniskie dati:
UZMANĪBU: Termometru nedrīkst atstāt cepeškrāsnī cepšanas laikā, tas paredzēts tikai vienreizējai temperatūras kontrolei cepšanas laikā.
Atceries, pirms termometra lietošanas jānoņem aizsarguzmava.