Viskija garšas esence - klasika labākajā izpildījumā!
Atklāj viskija garšas esenci, kas ļaus Tev radīt dzērienus ar dziļu, cēlu garšu un bagātīgu aromātu. Šī esence ir ideāli piemērota klasisko garšas baudījumu cienītājiem.
Priekšrocības, ko novērtēsi:
Lietošanas veids:
Pudeles saturu (100 ml) sajauc ar 10 litriem augstas stiprības alkohola. Lai iegūtu samtaināku garšu, vari pievienot nedaudz cukura (1–2 tējk. uz 1 L). Atstāj uz vismaz 24 stundām, bet vislabāko rezultātu dēļ ļauj dzērienam nogatavoties vairākas nedēļas. Minimālais ieteicamais „garšu sabalansēšanās” laiks ir 24 h.
Vai zinājāt, ka? Viskijs ir viens no pirmajiem alkoholiem, ko ražoja mūsdienu Skotijas un Īrijas teritorijā – pirmās norādes par tā destilāciju ir no 15. gadsimta. Nosaukums whisky cēlies no gēlu apzīmējuma uisge beatha, tas ir, dzīvības ūdens.
Izmēģini - oriģināls kokteilis "Amber Smoke"
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Efekts? Dziļš, daudzslāņains garšas profils ar dūmainas elegances noti!
Gatavs radīt savu viskiju un atklāt jaunus garšas piedzīvojumus? 🍂🥃