Aromatic Bayanus Multicomplex ir cēlu vīna raugu maisījums no sugām bayanus un cerevisiae, kā arī atbilstoši piemeklētām barotnēm, vitamīniem un pektolītiskajiem enzīmiem, ar kura palīdzību vienkārši pagatavosiet jebkura veida vīnu ar izteiktu aromātu.
Absolūts hits katram vīndaram! Aromatic Bayanus Multicomplex, kā jau nosaukums liecina, ir komplekss maisījums aromātiskiem mājās gatavotiem vīniem no Jūsu iecienītajiem augļiem.
Pateicoties bagātīgajam sastāvam, maisījums ir piemērots arī raudzēšanai uz izspaidām.
Aromatic Bayanus Multicomplex lietošana ir pavisam vienkārša! Jums nav jālauza galva, kura barotne būs vispiemērotākā Jūsu vīnam. Mēs to esam izvēlējušies Jūsu vietā. Pietiek izmantot vienu paciņu. Viss, kas nepieciešams fermentācijai, ir iekšā.
Raugi S. bayanus un cerevisiae nodrošina ātru fermentāciju un lielisku vīna buķeti. Minerālu barotnes ir slāpekļa un fosfora avots, kas nepieciešami vīna raugu augšanai un pareizai fermentācijai, bet B1 vitamīns pilda fermentācijas aktivatora funkciju un labvēlīgi ietekmē vīna garšu un aromātu.
Pektoenzīms noārda augļos esošos pektīnus, tādējādi no tiem vieglāk atbrīvojas sula un tiek atvieglots turpmākais dzēriena noskaidrošanas process.
Ar mūsu maisījumu sagatavosiet līdz 50 L vīna no Jūsu izvēlētajiem augļiem. Pateicoties raugam, kas iztur augstas alkohola koncentrācijas, mājās gatavotajā dzērienā var panākt pat līdz 18% alkohola.
Lietošanas veids:
Sagatavojiet vīna misu pēc izvēlētās receptes. Paciņas saturu izkaisiet pa 50 L misas virsmu 25-30°C temperatūrā. Atstājiet uz pusstundu, pēc tam rūpīgi samaisiet. Raudzējiet 14-30°C temperatūrā.
Sastāvdaļas: vīna raugs: Saccharomyces bayanus (17,5%), Saccharomyces cerevisiae, amonija fosfāts, pektolītiskais enzīms 1,3% (saharoze, pektināze [maltodekstrīns, poligalakturonāze, ūdens, skābuma regulētājs: nātrija citrāts, citronskābe), tiamīna hidrohlorīds (B1 vitamīns).
Uzmanību!
iepakojumu izmantojiet pilnībā vienam raudzējumam.
Alkohols: 18%
Uz: 50 L
Neto masa: 40 g