2 rezerves blīves Browin vakuuma iepakotājam 320624.
Iekārtas īpašības:
Vakuuma iepakošana:
Papildu informācija:
Uzmanību: Lai veiktu vakuuma atsūkšanu, nepieciešama plēve vai rievota (reljefa) soma/maisiņš. Parastās plēves vari tikai hermētiski aizzīmogot.
Vakuuma iepakošana ļaus būtiski saīsināt produktu marinēšanas laiku un nodrošinās gaļas izstrādājumu sulīgumu nogatavināšanas procesā. Vasarā un rudenī, izmantojot iepakotāju, ideāli sagatavosi sezonas augļus sasaldēšanai. Atbilstošās plēvēs varēsi uzglabāt arī, piemēram, svaigus garšaugus. Pēc svētkiem un ballītēm, kad parasti paliek daudz ēdiena, pateicoties vakuuma iepakošanai, pagarināsi dažādu gardumu derīguma termiņu.
Pārtikas uzglabāšana – ceļvedis
| Aukstuma kamera (5±3°C) | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Jēla gaļa | 2-3 dienas | 8-9 dienas |
| Jūras veltes/zivis | 1-3 dienas | 4-5 dienas |
| Termiski apstrādāta gaļa | 4-6 dienas | 10-14 dienas |
| Dārzeņi | 3-5 dienas | 7-10 dienas |
| Augļi | 5-7 dienas | 14-20 dienas |
| Olas | 10-15 dienas | 30-50 dienas |
| Sasaldēts (-16±-20°C) | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Gaļa | 3-5 mēneši | > 1 gada |
| Zivis | 3-5 mēneši | > 1 gada |
| Jūras veltes | 3-5 mēneši | > 1 gada |
| Apkārtējā temperatūra 25±2°C / istabas | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Maize | 1-2 dienas | 6-8 dienas |
| Cepumi/sausiņi | 4-6 mēneši | > 1 gada |
| Rīsi/milti | 3-5 mēneši | > 1 gada |
| Rieksti/graudi | 3-6 mēneši | > 1 gada |
| Tēja | 3-6 mēneši | > 1 gada |