2 rezerves blīves Browin vakuuma iepakotājiem 320620 un 320623.
Iepakotāja īpašības:
Vakuuma iepakošana:
Papildu informācija:
Uzmanību: Vakuuma veidošanai nepieciešama plēve vai rievots (reljefains) maiss/maisiņš. Parastās plēves var tikai hermētiski aizkausēt.
Vakuuma aizkausēšana ļaus ievērojami saīsināt produktu marinēšanas laiku un nodrošinās gaļas izstrādājumu sulīgumu nogatavināšanas procesā. Vasarā un rudenī, izmantojot iepakotāju, ideāli sagatavosi sezonas augļus sasaldēšanai. Atbilstošās plēvēs varēsi uzglabāt arī, piemēram, svaigus garšaugus. Pēc svētkiem un ballītēm, kad parasti paliek daudz ēdiena, ar vakuuma iepakošanu pagarināsi dažādu gardumu uzglabāšanas laiku.
Pārtikas uzglabāšana – ceļvedis
| Ledusskapis (5±3°C) | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Jēla gaļa | 2-3 dienas | 8-9 dienas |
| Jūras veltes/zivis | 1-3 dienas | 4-5 dienas |
| Termiski apstrādāta gaļa | 4-6 dienas | 10-14 dienas |
| Dārzeņi | 3-5 dienas | 7-10 dienas |
| Augļi | 5-7 dienas | 14-20 dienas |
| Olas | 10-15 dienas | 30-50 dienas |
| Sasaldēts (-16±-20°C) | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Gaļa | 3-5 mēnešus | > 1 gada |
| Zivis | 3-5 mēnešus | > 1 gada |
| Jūras veltes | 3-5 mēnešus | > 1 gada |
| Apkārtējā temperatūra 25±2°C / istabas temperatūra | Parasta uzglabāšana | Iepakots vakuumā |
|---|---|---|
| Maize | 1-2 dienas | 6-8 dienas |
| Cepumi/biskvīti | 4-6 mēnešus | > 1 gada |
| Rīsi/milti | 3-5 mēnešus | > 1 gada |
| Rieksti/graudi | 3-6 mēnešus | > 1 gada |
| Tēja | 3-6 mēnešus | > 1 gada |
Iepako vakuumā – netērē pārtiku un saudzē savu budžetu, optimāli izmantojot iegādāto un sagatavoto pārtiku. Dzīvo Zero Waste garā!