Vai gatavo mājas vīnus un sulas? Vai vēlies profesionāli, bet vienkāršā veidā spiest augļu sulu? Meklē praktisku ierīci, kas ļaus ērti iegūt sulu no dārzā lasītiem augļiem? Šī manuālā rāmja tipa prese atbildīs Tavām gaidām. Tu to viegli saliksi un novērtēsi tās augsto kvalitāti. Izmanto iespējas, ko piedāvā šī vienkāršā, bet ļoti funkcionālā konstrukcija, kas Tev kalpos daudzus gadus.
Prese paredzēta sulas spiešanai no izkaulotiem un sasmalcinātiem augļiem, kas apstrādāti, izmantojot enzīmpreparātu Pektoenzym, raudzēti mizdrā vai macerēti uzlējumā. Minētie procesi padara augļu struktūru irdenu un mīkstāku, kas atvieglo sulas izspiešanu. Neizmanto presi cietiem svaigiem augļiem - āboliem, bumbieriem vai kaulaugļiem, kas nav iepriekš apstrādāti, kā minēts iepriekš. Nepareiza lietošana var izraisīt preses bojājumus.
Presi samontē saskaņā ar produktam pievienoto grafisko instrukciju.
Atbilstoši sagatavoto augļu masu ievieto filtrēšanas maisā, maisa malas ieloki korpusā uz iekšpusi, zem preses izplūdes atveres noliec trauku un sāc spiešanu. Pieskrūvē virzuli līdz brīdim, kad sāk tecēt šķidrums. Atsāc spiešanu, kad šķidrums vairs netek. Atkārto darbību, līdz augļi ir pilnībā izspiesti, taču virzuli nespied ar varu. Izspiestos augļus izņem no maisa un kārtīgi to izskalo. Ja darba gaitā maisa spraugas aizsērē, izņemot maisu, tā saturu saspaidi ar rokām, ieliec maisu atpakaļ un turpini spiešanu.
Apkope
Skrūvju savienojumu vietas ar uzgriežņiem un ar virzuli pirms katras spiešanas un pēc preses mazgāšanas pārklāj ar plānu ēdamās eļļas kārtu. Krāsotās detaļas noslauki sausas.
Presi glabā sausā telpā zem gaisa caurlaidīga pārsega.
Pirms preses lietošanas rūpīgi iepazīsties ar lietošanas instrukciju un tajā sniegtajiem vispārīgajiem drošības noteikumiem.
Groza izmēri:
Materiāli, no kuriem izgatavota prese: